Asiakascase: Théa Nordic Ab, Suomen sivuliike

Idealouhinta -

”Käytimme Idealouhoksen Innovointityöpajaa myyntitiimillämme saadaksemme uusia näkökulmia työskentelyymme.

Yleensä toimialamme yrityksille tarjotut henkilöston kehittämiskoulutukset ovat sisällöltään samankaltaisia. Nyt kuitenkin oli jotain erilaista. Onneksi!

Jokainen tiimissämme panosti ennakkotehtäviin. Ennakkotehtävät olivat sopivan haasteellisia ja ne pistivät jokaisen miettimään omaa työtään ja menemään oman hiekkalaatikkonsa ulkopuolelle.

Ennakkotehtävistä saimmekin runsaasti kehittämisehdotuksia organisaatioomme.

Itse työpaja ja työskentelypäivä sujui rennossa ilmapiirissä. Idealouhoksen kaksi kouluttajaa veivät päivää sujuvasti eteenpäin ja päivän aikana käytettiin monipuolisia työskentelytapoja.

Päivän jälkeen osallistujien spontaani palaute oli positiivinen – osallistujat olivat väsyneitä, sillä he olivat huomaamattaan antaneet kaikkensa ideoinnille. Yllättävän rankkaa!

Onneksi työpajan päälle pääsimme palautumaan!

Parasta kuitenkin on ollut se, kuinka innovointityöpaja jatkoi ja rohkaisi yrityksemme sisäistä keskustelua sekä innovointia.

Eli tämä ei jäänyt vain päivän mittäiseksi työpajaksi, vaan se sai jatkoa meidän jokapäiväisessä työssämme. …saimme toki myös paljon muutakin.

Kouluttajamme Petri Määtän sanoin: ”Tänään ajattelemme ainoastaan positiivisen kautta…” Sekään ei onneksi jäänyt yhteen päivään!”

 

Hannu Lauronen

BUM

Théa Nordic Ab, Suomen sivuliike

 

Perehdy Théaan tästä.