Meistä

Louhos on laitos, jossa tavoitteena on löytää jotakin arvokasta. Isosta massasta etsitään poikkeamia. Lopuksi esiin louhitaan ne kaikkein loistavimmat. Kiveäkään ei kannata jättää kääntämättä, sillä välillä pienin kaikista on juuri se, mikä nousee arvoon arvaamattomaan.

Idealouhos syntyi halusta auttaa. Halusta luoda innovatiivisempaa tulevaisuutta, joka mahdollistaa jokaisen yksilön osaamisen hyödyntämisen. Halusta olla mukana rakentamassa työkulttuuria, joka tuottaa parempaa tulosta ja lisää ihmisten työtyytyväisyyttä. Halusta rakentaa sinun menestystäsi edistämällä ideakulttuuria.

Alusta asti oli selvää, että toimintaa ohjaa aito auttamisen halu, sillä siitähän kaikki lähti. ”Mikäli me emme pysty auttamaan – autamme miettimään, mikä olisi oikea taho tukemaan yrityksesi menestystä.”

Idealouhos, tuo hieman erilainen laitos, jossa kaikkein arvokkain löytyy ihmisistä itsestään, syntyi niin ikään ideasta.

Mihin sinun ideasi voikaan sinut viedä?

idealouhinta

Petri

Louhintapäällikkö

Ikuinen idealisti ja ideoiden puolestapuhuja

Idealouhoksen perustaja

petri.maatta@idealouhos.fi

p. 040 355 6111

Osaamisen perustana vahva kokemus niin liiketoiminnan ja tiimien kehittämisestä, innovaatioprosesseista kuin erilaisista yrityskulttuureistakin.

Lähes 20-vuotta kestänyt ura lääketeollisuuden parissa, on kerryttänyt vankkaa kokemusta jos jonkinlaisista tehtävistä. Monipuolisissa esimies- ja johtotehtävissä työskentely on antanut perspektiiviä eri kokoisiin tiimeihin ja yrityksiin. Kasvavien ja ei niin menestyneiden organisaatioiden riveissä seisominen on tuonut eteen kehityskohteita laidasta laitaan. Haasteita on ratkottu ja mahdollisuuksia mietitty, milloin mistäkin kulmasta – niin asiantuntijaorganisaation johtajana kuin kaupallisenakin johtajana.

Tarja

Takomopäällikkö

Kaikkiruokainen generalisti ja ihmisen luovuudesta lumoutuva

Idealouhoksen perustaja

tarja.munther@idealouhos.fi

p 045 7871 7146

Osaamisen perusteina on kaksikymmentä vuotta suomalaista kemianteollisuutta, mikä on antanut  laajan ymmärryksen erilaisiin prosesseihin, toimintatapamuutoksien läpivientiin, organisaatiodynamiikkaan ja esimiestyön rikkauteen. Olen saanut kouluttautua urani aikana, toimia eri tehtävissä ja oppia itseäni viisaammilta. Mukanaolo muutosprosesseissa, roolit  kouluttajana ja jatkuvan parantamisen työssä ovat konkretisoineet omaa tapaa tehdä niin projektin johtajana, esimiehenä kuin asiantuntijanakin.